Често Задавани Въпроси

С какво се различава FFP2 маската от обикновените хирургически?

Защитната маска FFP2 притежава сертификат за съответствие с Регламент 2016/425 на ЕС за личните предпазни средства като отговаря на изискванията за използване в медицински заведения.

Филтърът FFP2 осигуряваминимум 94% филтрация и защита като драстично намалява риска от разпространение на вируси и бактериални инфекции по въздушно-капков път, предпазва от прах, алергени и други замърсители.

Гел дезинфектантът премахва ли ефективно бактериите и вирусите от ръцете?

Продуктът e успешно преминал тестове и гарантирано унищожава на 100% коронавирус SARS, и вируса на HIV. Има доказано бактерицидно и фунгоцидно действие . Притежава разрешително от Министерството на здравеопазването с Рег.№ 1131-1 от 22.07.2011 г.

В какви разфасовки се предлага PrimaGel Plus?

Primagel Plus се предлага в различни разфасовки – от 50 мл, 500 мл, от 1 л. и 5 л.
Опаковката от 50 мл може да е винаги с вас, когато сте в движение и нямате удобен достъп до вода и сапун, а опаковката от 1 л е разумно решение за повишаване на хигиената на ръцете у дома, в болници, офиси, ресторанти, фабрики, магазини, банкови учреждения и др.

Как се поставя FFP2 маската?

1. Хванете маската с ръка като държите пластината за носа с върха на пръстите си. Ластиците трябва да висят свободно под ръката ви.
2. Поставете на лицето като пластината следва да е в основата на носа.
3. Опънете и издърпайте долния ластик над главата като го закрепите под ушите. Изпънете и издърпайте горният ластик върху главата, той трябва да се закрепи над ушите.
4. Натиснете пластината, предвидена за носа, така че да прилепне към него. Пластината трябва да е нагласена така че да не позволява свободно движение на нефилтриран въздух покрай носа.

Как мога да платя за поръчка?

Можете да платите сигурно и надеждно с Вашата дебитна или кредитна карта, чрез PayPal или с наложен платеж при получаване на доставката.

Какъв е срокът за доставка?

Доставките се извършват в рамките на 1 до 3 работни дни, в зависимост от населеното място. Поръчки приети до 12:00 часа се обработват и изпращат в същия ден. Поръчки приети след 12 часа се обработват и изпращат в рамките на следващия работен ден

Доставяте ли извън България?

Доставките се извършват единствено в рамките на България

Имате допълнителни въпроси?

Свържете се с нас на телефон: 0886 100 570
или имейл: support@bsafe.bg